Follow us on

Solutii logistice 3PL

De multe ori serviciile noastre depasesc logistica pentru a include servicii cu valoare adaugata legate de productia sau achizitia de bunuri, cum ar fi serviciile care integreaza parti ale lantului de aprovizionare. Serviciile noastre logistice 3PL (sau Third Party Logistics) vizeaza functii particulare din cadrul gestiunii lantului de aprovizionare (supply chain), cum ar fi depozitarea, transportul sau furnizarea de materii prime.

Parte din HOPI Holding, serviciile logistice 3PL oferite de HOPI Romania beneficiaza de expertiza si know-how-ul logistic al grupului, ca unul dintre cei mai mari operatori de servicii logistice 3PL in Europa Centrala si de Est. In Romania, operam trei spatii de depozitare la Timisoara si Bucuresti, fiind localizate strategic langa autostrada A1. Capacitatea si solutiile de depozitare se adreseaza produselor care necesita temperaturi de stocare ambientala de la + 15 ° C la + 25 ° C; oferim o capacitate totala de 50.000 de paleti, cu un rulaj general de paleti de peste 1,5 milioane pe an.

Operam dupa principiile FIFO, FEFO, LEFO, conform cerintelor clientilor; toate operatiunile in depozit utilizeaza scannere wireless.

HOPI Romania inseamna o echipa de peste 150 de angajati care se asigura ca produsele partenerilor nostri de afaceri ajung la timp la destinatie. Ca parte a strategiei noastre de servicii integrate, oferim de asemenea si servicii de impachetare si etichetare care sunt extrem de eficiente, dovedind ca suntem o companiei flexibila, eficienta si aliniata la cele mai bune practici in domeniu. Astfel, ofertele noastre de solutii logistice 3PL sunt adaptate nevoilor punctuale ale fiecarui client dar in acelasi timp, integram operatiunile de logistica intr-un flux de lucru unitar si coerent:

  • 1. Putem administra atat comenzi de volume mari cat si reduse;
  • 2. Acoperim eficient solicitarile pentru varfurile de productie;
  • 3. Observam si evaluam situatia punctuala a clientului si formulam o solutie optima;
  • 4. Ne adaptam la procesele clientilor si partenerilor nostri - putem comunica cu EDI (electronic data interchange) via e-mai;
  • 5. Detinem un sistem de control al calitatii calibrat pe mai multe nivele.

Cu o experienta de peste 25 de ani in serviciile de logistica, industria alimentara si agricultura, HOPI Holding ofera clientilor si partenerilor sai din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, solutii logistice profesionale complete, de la transport pentru orice regim de cantitate si temperatura pentru segmentul FMCG, servicii logistice integrate 3PL sau 4PL, livrare FTL, LTL, servicii de depozitare complete, pana la coordonare si manipulare de marfuri, solutii de depozitare, management si administrare de stocuri realizate prin sisteme de lucru performante.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack