Follow us on

Hopi a construit un depozit logistic nou si modern pentru Nestlé

Hopi a construit un depozit logistic nou si modern pentru Nestlé

Hopi a construit un depozit logistic nou si modern pentru clientul nostru Nestlé în orasul Prostějov din Cehia. Noile facilitati precum si echipa locala sunt gata sa livreze in întreaga Europa Centrala, în ciuda crizei COVID-19.

Directorul DC Prostějov, Radim Marak, ne-a vorbit despre provocarile intalnite si oportunitatile viitoare.

În curand veti operationaliza un nou depozit HOPI pentru Nestlé. Care a fost cea mai mare provocare?

Sincer? Greu de spus. În primul rand, colaborarea cu un client mare precum Nestlé si convingerea acestuia sa faca acest pas urias de schimbare a furnizorului lor de logistica este un eveniment în sine, care are implicatii mari în Republica Ceha si slovacia, si poate chiar si in afara. Dupa ce am terminat lucrarile de constructie a spatiului de depozitare, în termenul solicitat si la calitatea dorita, intra în functiune operatiunile. Este esential sa formam o echipa buna care sa poata începe toate operatiunile pentru un client exigent si sa îndeplineasca cerintele stricte de viteza si calitate, pe termen lung.

Ce credeti ca este nou si interesant la noul depozit? La ce pot astepta angajatii?

Una dintre prioritatile noastre este simplificarea, automatizarea si introducerea robotilor în depozite. Noul depozit va include, de exemplu, echipamente de manipulare a materialelor cu acumulatori Li-Ion; planificam, de asemenea, implementarea liniilor semiautomate pentru procesele Vas (în special productia de ambalaje promotionale), constructia unei benzi transportoare automate si alte automatizari. angajatii isi doresc un mediu de lucru modern, de calitate, cu echipamente tehnice si facilitati.

Cum decurge procesul de angajare?

Procesul de angajare este, într-o anumita masura, afectat de COVID-19. Situatia de pe piata muncii este greu de anticipat. Încercam sa facem tot posibilul, ca toate celelalte companii. As dori sa multumesc întregului nostru departament de resurse umane, care a lucrat neobosit. Datorita lor am reusit sa ne îndeplinim obiectivele de angajare. Echipele de management si operatiuni sunt aproape complete si sunt deja ocupate cu pregatirea, implementarea si testarea proceselor logistice de business.
Am mai avut o experienta similara. Ultima data cand am început o extindere majora a centrului de distributie HOPI din Prostějov a fost, de asemenea, în ajunul unei crize economice. Era acum 10 ani si clientul era MONDELÉZ (pe atunci Kraft Foods). Extinderea a fost un mare succes si a facut ca întregul grup HOPI Holding, din care facem parte, sa fie mult mai puternic si mai rezilient. stabilitatea pe termen lung, continuitatea si dezvoltarea sunt pietrele de temelie ale încrederii angajatilor în angajatorul lor. În vremurile în care totul merge bine, uneori avem tendinta de a uita aceasta calitate fundamentala. Dar vremurile bune nu sunt vesnice - ele alterneaza în mod regulat cu perioade rele, asa cum putem vedea cu totii chiar acum.

Ce faceti daca cineva doreste sa se angajeze dar nu este operator autorizat sau nu are nicio experienta cu lucrul în depozit?

Daca sunteti complet nou în zona de depozitare si manipulare, va puteti antrena la noul nostru centru de instruire, care este un spatiu mare, independent, în afara depozitului propriu-zis. aici folosim echipamente modificate de manipulare a materialelor, paleti si rafturi pentru a învata oamenii despre procesele logistice, de la descarcare pana la expediere, astfel încat ei sa invete cum se opereaza într-un depozit real. Noul centru de formare in logistica ne permite sa instruim noii nostri colegi într-un mediu sigur, fara presiuni inutile.
In viata, mai întai înveti sa mergi pentru a putea alerga si acelasi lucru este valabil si pentru manipularea bunurilor intr-un depozit. În loc fie confruntati cu provocarea de a opera utilaje grele chiar de la început, viitori operatori aloca timp pentru a cunoaste toate procesele de depozitare si pentru a-si îmbunatati treptat abilitatile. stivuirea unui palet în valoare de mii de euro pe un raft cu înaltimea de stivuire care depaseste 10 metri necesita o anumita experienta, fara îndoiala.
Pentru personal calificat, cu o experienta dovedita, procesul de formare va fi mult mai simplu, desigur. Vom verifica calificarile in cadrul unui examen practic supravegheat de formatorii nostri apoi ii vom familiariza cu procesele noastre, cu accentpe sistemul nostru informatic si terminalele portabile.

Cum va imaginati HOPI peste 5 sau 10 ani de acum încolo?

Privind înapoi la cei peste 20 de ani pe care i-am petrecut lucrand pentru HOPI, vad extrem de multe îmbunatatiri si extinderi continue.
Ceea ce înseamna ca în 5-10 ani (cel tarziu) de acum înainte, vom deschide inca un nou depozit regional pentru un nou client major, de renume.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern

Echipa HOPI in Romania se extinde! Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern.

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack