Follow us on

Hopi semneaza contractul anului în logistica

Hopi semneaza contractul anului în logistica

HOPI s.r.o. a semnat de curand contractul de cooperare strategica pe termen lung cu NESTLE, castigand licitatia pentru desemnarea noului furnizor de servicii logistice complexe în Europa Centrala si de Est.

Începând cu partea a doua a anului 2020, HOPI s.r.o. va furniza catre NESTLE servicii în ariile de stocare, transport precum si servicii cu valoare adaugata conexe activitatilor logistice. O data cu acest contract se va implementa un nou concept logistic care va asigura tarilor din Europa Centrala si de Est livrarea de marfuri dintr-un singur loc. Pentru constructia centrului logistic de distributie si infrastructura, HOPI va investi 20 000 000 EUR în Prostějov, creând astfel 160 de noi locuri de munca în acest proces.

În domeniul transportului, HOPI s.r.o. va furniza toate transporturile pentru NESTLE în mai multe tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv livrarea catre magazine. În fiecare zi, pâna la 100 de camioane vor trece prin noul centru logistic.

HOPI a introdus deja consolidarea spatiilor de depozitare si solutii logistice complete, adaptate nevoilor companiilor individuale, pentru parteneri importanti precum P&G, Beiersdorf, Mondelēz si altii.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern

Echipa HOPI in Romania se extinde! Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern.

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack