Follow us on

Servicii integrate de logistica, depozitare si transport CEE

Prin cele 13 locatii si 450.000 de mp de spatii de depozitare operate in 6 tari din Europa Centrala si de Est, precum Romania, Ungaria, Slovacia, Republica Ceha, Polonia si Austria, HOPI ofera , de peste 25 de ani , solutii profesioniste pentru segmentul FMCG, in toate regimurile de temperatura .

La nivel de Grup, flota companiei de 450 vehicule (avand o capacitate intre 6 si 36 paleti), cu 7 milioane de paleti distribuiti anual, HOPI asigura solutii flexibile prin colaborarea cu subcontractori de incredere. In Romania, HOPI desfasoara activitati de transport international prin parteneri contractuali selectati cu atentie si cu care sunt dezvoltate relatii de colaborare, de lunga durata.

Eficienta in operarea serviciilor de logistica, o reprezinta abordarea integrata a serviciilor. Astfel, HOPI, alaturi de partenerii din Romania si din diverse locatii din Europa, asigura toate operatiunile de depozitare, incepand de la receptia marfii, manipulare, depozitare, pana la livrare. Misiunea noastra este sa livram cele mai bune solutii personalizate de depozitare si sa oferim solutii complete pentru lanturile de aprovizionare si vanzare adaptate nevoilor individuale ale clientilor nostri.

Tehnologia – eficienta in serviciile de logistica

In cadrul HOPI, toate operatiunile se efectueaza prin scanare, utilizand o aplicatie software WMS (dezvoltata de SAP), in care gestiunea este organizata pe loturi si date de expirare, astfel incat se elimina posibilitatea erorii umane. Operam dupa principiile FIFO, FEFO, LEFO, conform cerintelor clientilor; toate operatiunile in depozit utilizeaza scannere wireless. La cerere putem oferi o integrare avansata cu sistemul dvs. ERP.

Avem peste 4.000 de angajati in Europa Centrala si de Est , iar personalul nostru are experienta in gestionarea comenzilor multiple, pregatirea paletilor mixati, pregatirea si ambalarea coletelor, gestionarea retururilor. Oferim capacitati importante de depozitare in regim de temperatura ambientala. Marfurile se depoziteaza conform parametrilor legali, tinand cont de tipul de marfa si de cerintele si specificatiile dvs. Depozitele pot fi autorizate sanitar-veterinar pentru produse alimentare de origine animala si non-animala, acestea fiind dotate cu rafturi de stocare, si utilaje de ridicat si manipulat adecvate.

Serviciile Hopi sunt create pentru a eficientiza procesele logistice ale clientilor.

Job Offer

all job offers

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

salary: 0 - 0 Kč

more information

Why choose HOPI?

Our strength is: our high customer focus
and our satisfied employees.

more about HOPI
Central European coverage
Stability, flexibility and security
Fair employer
Quality customer care
Increasing efficiency
Supporting human potential

Companies
that trust us

Selected references
P&G Fater Mars Canpack