Follow us on

Solutii de Transport

Toate regimurile de temperatura. Mereu respectand mediul inconjurator.

De peste 25 de ani HOPI ofera solutii logistice profesioniste pentru intreg segmentul FMCG, in toate regimurile de temperatura.

Oferim servicii de transport in regim de camioane complete si la grupaj, in/din Europa, cu preponderenta in zona Europei de Est. Gestionam fiecare aspect legat de expedierea marfurilor clientilor nostri, de la planificare, organizare si monitorizare, pâna la controlul si livrarea marfurilor la destinatia finala. Acordam o importanta majora sigurantei marfurilor, pe toata durata transportului si analizam impreuna cu clientii nostri aspecte privind buna desfasurare o tuturor etapelor necesare unui transport. Asiguram transport cu livrari regulate (in regim de import sau export), timp de tranzit redus si oferim solutii eficiente de livrare a marfurilor in Europa. Cu ajutorul solutiilor integrate de transport la nivel european, veti beneficia de avantaje importante în ceea ce priveste dezvoltarea si acoperirea zilnica a cererii pietelor din regiune.

La nivel de Grup, detinem 450 vehicule (cu o capacitate de transport intre 6 si 36 paleti) si asiguram servicii flexibile prin contracte cu transportatori de incredere. Suntem furnizori de servicii complexe , colaborand îndeaproape cu companii mari cum sunt Makro, P&G, Lidl, Nestlé, Varmix, Lagardere si Olma. Suntem preocupati constant de protejarea mediului inconjurator , asigurandu-ne ca avem o afacere ecologica. Tehnologia si serviciile noastre de transport sunt permanent auditate, monitorizate si certificate.

In Romania desfasuram activitati de transport international prin partenerii nostri contractuali selectati cu atentie.

FTL

Livram camioane complete in toate regimurile de temperatura in intreaga Europa.

LTL

Asiguram transport de paleti in Europa , in toate regimurile de temperatura.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack